Landevælger
DuPont mobile menu button
 

Se DuPont bilag uddelt på årets møder

Bilag til årets konsulent- og landmandsmøder

Hvert år afholdes konsulent- og landmandsmøder, hvor der præsenteres nye produkter, nyeste erfaringer og resultater indenfor sprøjtemidler til ukrudt, svampesygdomme og skadedyr.

Møderne giver mulighed for et godt grundlag til at træffe de rigtige beslutninger med hensyn til planteværn og sorter for den kommende sæson.

Her nedenfor findes DuPont bilag fra møderne:

Efteråret 2016

Konsulenttræf 22. november - 1. december 2016 (tager cirka 30 sek. at hente)

Konsulenttræf 23. august 2016 (tager cirka 30 sek. at hente)

Foråret 2017

Landmandstræf 20. februar - 3. marts 2017 (tager cirka 30 sek. at hente)

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før brug. Plantebeskyttelsesmidler skal anvendes på forsvarlig måde. Vær opmærksom på etikettens advarselssætninger og symboler.

Vi sender 4 – 6 nyhedsbreve årligt om nye produkter, godkendelser og ændringer samt om problemer opstået i marken, som DuPont kan hjælpe med at løse. For eksempel når det er tid til at bekæmpe en specifik svampesygdom, insekter eller ukrudt, problemer med resistens mv.

Jeg er interesseret i information om følgende afgrøder:

Vælg afgrøder:

DuPont forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Dine personlige data (navn, email, adresse, telefonnummer og andre informationer) vil blive gemt i kundesystemer som vi har valgt og bliver overvejende gemt i USA. Informationen vil blive brugt af DuPont, dets partnere og tredjeparter etableret i andre lande, med henblik på at opfylde dine anmodninger. For yderligere information kan du besøge www.privacy.dupont.com. Ved at få adgang til vores hjemmeside og dele personlige data med os, accepterer du vilkårene i denne fortrolighedserklæring.

Tak for dit svar.

Du vil herefter modtage aktuelle nyheder fra DuPont i vækstsæsonen.