АРИГОтм ВГ - ХЕРБИЦИД

АРИГОтм ВГ - ХЕРБИЦИД

Ариготм ВГ – новото цялостно решение от ДюПон за контрол на плевелите при царевица.

Царевичното растение е слабо конкурентно спрямо плевелите. В ранния етап от развитието на царевицата, плевелите могат значително да потиснат растежа му и да повлияят негативно на очаквания добив.

Ариготм ВГ е нов широкоспектърен хербицид, който осигурява пълен контрол на житни и широколистни плевели при царевица само с едно третиране. Ариготм ВГ е надежден, сигурен и гъвкав хербицид с широк интервал на приложение.

Ариготм ВГ е хомогенна гранулирана смес, разтворима във вода (ВГ).

Ариготм ВГ е мощна комбинация от три активни вещества - никосулфурон, римсулфурон и мезотрион. Продуктът се прилага в доза 33 гр/дка с 0,1% прилепител Тренд® 90 от 2-ри до 8-ми лист на царевицата.

Избирайки Ариготм ВГ за контрол на плевелите при царевица, вие получавате:

  • САМО С ЕДНО ТРЕТИРАНЕ контрол на икономически важните житни и широколистни плевели, включително и устойчиви на повечето хербициди в царевица като татул (Datura stramonium), черно куче грозде (Solanum nigrum), абутилон (Abutilon theophrasti), видове кощрява (Setaria sp.) и други. Не е нужно да се смесва с втори хербицид за разширяване на спектъра.
  • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЕДНОВРЕМЕННА БОРБА с поникналите към момента на пръскането плевелни растения, както и чрез почвеното действие предотвратява вторично заплевеляване с едногодишни плевели. Ариготм ВГ съдържа активни вещества с различен начин на действие. Хербицидът се поема чрез листата и корените на засегнатите растения и бързо потиска клетъчното делене и растежа. Притежава както вегетационно, така и почвено действие, което спомага за предотвратяване на вторичното заплевеляване.

  • ШИРОК ИНТЕРВАЛ НА ПРИЛОЖЕНИЕ от 2-ри до 8-ми лист на културата. За постигане на максимален ефект, Ариготм ВГ трябва да се прилага в комбинация с прилепител Тренд® 90 в концентрация 0,1 % в ранни фази на активно растящите плевели (1 - 3 лист на житните и 2 - 4 лист на широколистните плевели).

  • ОТЛИЧНА СЕЛЕКТИВНОСТ за културата и без ограничение за последващите култури.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ?


Запознаването с начините на приложение и ползите от използването на нови продукти може да отнеме време, с което вие не разполагате в активния сезон. За да ви спестим усилията ние ви предлагаме възможност да се свържете с нашите експерти и да получите информация съобразена със специфичните ви нужди и конкретната ситуация на полето.
Моля изберете едно от следните:
Информация за връзка:

Кодът за защита е неправилен
Моля въведете посочения по-долу код за сигурност:

ДюПон е отговорен към защитата на Вашите лични данни. Вашето име, имейл, телефон и други контактни данни ще бъдат съхранени в специална клиентска база данни, която е хоствана в САЩ. Тази информация ще бъде използвана от ДюПон, неговите филиали, партньори и избрани трети страни в други държави, които да осигурят изискваните продукт, услуга или информация. За да научите повече, моля, посетете www.privacy.dupont.com. С предоставянето на Вашите лични данни, Вие се съгласявате с Декларацията за Поверителност.